Sonte emisioni „Flasim“: Jeta në Kala dhe gjendja e muzeut

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin „Flasim“ me gazetaren Dafina Teliqi.

TEMA : “JETA NE KALA DHE GJENDJA E MUZEUT”

Te ftuarit : ISMET KARAMANAGA : kryetar i shoqatës „Kalaja“

GAZMEND KOVAÇI  : udhëheqës i muzeut

Share.