Sonte emisioni “Flasim”: Jeta në Kala dhe gjendja e muzeut

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

TEMA : “JETA NE KALA DHE GJENDJA E MUZEUT”

Te ftuarit : ISMET KARAMANAGA : kryetar i shoqatës “Kalaja”

GAZMEND KOVAÇI  : udhëheqës i muzeut

Share.