Sonte emisioni “Flasim”: Harmonia fetare në komunën e Ulqinit

0

Sonte në orën 20.45 në TV Teuta mund të ndqini emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Tema e këtij emisioni do të jetë harmonia fetare në komunën e Ulqinit.

Të ftuar në studio janë :  Ali Bardhi – kryeimam i Bashkësisë Islame në Ulqin

:  Rexhep Lika – ish kryeimam i B.I në Ulqin, imam në pension

:  Don Gabriel Grabanica – Famulltar i kishës së Braticës dhe Kollomzës

Si dhe  një intervistë në lidhje me këtë temë do të keni mundësi të ndiqni mendimin e priftit të Kishës Ortodokse , i sapo emëruari, Sinisha Smiliq.

Share.