Sonte emisioni “Flasim”: Etja e publikut për teatër

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë anëtarët e teatrit “Teuta”, regjisorja e teatrit Edina Mustafiq, skenografja dhe kostumografja Jetmira Hoxha dhe aktori Bashkim Alaj.

Share.