Sonte emisioni “Flasim”: Bashkëpunimi i Institucioneve në prag të sezonit turistik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në ora 20:30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

 

Të ftuar në emision janë :

Mustafë Gorana –  Sekretar i sekretariatit per  Veprimtari Komunale dhe mbrojtje te mjedisit

Saubih Mehmedi – Kryeshef i Policisë Komunale”

Skender Kaleziqi  –  Drejtor i NP “Veprimtaritë Komunale”

Fehim Avdiu        –   Drejtor i NP “Ujsjellës Kanalizime”

Share.