Sonte emisioni “Flasim”: Arritjet dhe dështimet në realizimin e investimeve kapitale

0

Sonte në orën 20.30 mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë: Drejtori i NP “Ujësjellës-kanalizime” Fehim Avdiu,

Sekretari i Sekretariatit për veprimtari komunale Mustaf Gorana,

Kryeshefi i Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit Flamur Sella,

 

 

Shikim të këndshëm!

Share.