Sonte emisioni “Flasim”: Angazhimi dhe puna e OJQ-ve në Komunën e Ulqinit, ndryshimi që sjellin në shoqëri

0

Sonte në në orën 8.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim”.

 

TE FTUAR :

HATIXHE NELAJ – Drejtoresha ekzekutive e SOS telefonit për gra dhe fëmijë viktima të dhunës

XHEMAL PEROVIQ – Drejtor i OJQ “MogUL”

NAZIF VELIQI – Drejtor i OJQ “Horizonti i Ri”

Share.