Sonte emisioni “Flasim”: Aktivitetet  e organizuara nga KKSH në nder  të 28 Nentorit, Ditës së Flamurit Kombëtar

0

Sonte në orën 20.30 mud të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi:

Te ftuar në studio janë:

FAIK NIKA – Sekretar i KKSH-së

CANI LAZOJA – Kryetar i komisionit për kulturë , media dhe sport pranë KKSH

RROK LULGJURAJ – anëtar i komisionit për kulturë , media dhe sport pranë KKSH

Share.