Sonte emisioni “Flasim”: Aksion në ndihmë të Mersihës dhe Adnanit. Sa jemi human?

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në studio janë : Afrim Resulbegoviq – prind

: Sabo Vogliq – udhëheqës i aksionit

: Salie Meqikukiq – logopede në qendrën ditore “Sirena”

Share.