Sonte emisioni „Flasim“: 1 Maji, fillimi i sezonit dhe gjallërimi i jetës së natës

0

Sonte në roën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin „Flasim“ me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në emision janë : Besar Dragovoja – pronar i „Dorian Gray“.

 Ardian Shabani – pronari i „Hotel Cruiser“, „Continental“, H2O

 Suzana Muja     – menaxhere e marketingut në hotel „Mediteran“

Nexhmedin Beci – menaxher i hotel „Riva“ , Riva Club dhe i agjensionit „Dulcinea“.

Share.