Sonte emisioni “Flasim”: 1 Maji, fillimi i sezonit dhe gjallërimi i jetës së natës

0

Sonte në roën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Të ftuar në emision janë : Besar Dragovoja – pronar i “Dorian Gray”.

 Ardian Shabani – pronari i “Hotel Cruiser”, “Continental”, H2O

 Suzana Muja     – menaxhere e marketingut në hotel “Mediteran”

Nexhmedin Beci – menaxher i hotel “Riva” , Riva Club dhe i agjensionit “Dulcinea”.

Share.