Sonte dokumentari “Ta ruajme traditen”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sos telefoni për femra dhe fëmijë viktima të dhunës – Ulqin ka realizuar dokumentarin  „Ta ruajmë Traditën“. Në këtë dokumentarë janë përfshi 5 veshje autoktone shqiptare, ku flasin artizanet e njohura nga Komuna e Ulqinit. Në këtë dokumentarë poashtu është pasqyruar tradita ulqinake e shkuarjes për nuse, doket dhe zakonet tradicionale.

Shfaqja e dokumentarit do të bëhet ditën e enjte me 27.06. 2019 në ora 20:00Galerinë e Arteve në Qendrën për Kulturë.

Share.