Sonte aksion I madh ne Rane. Shpend Ahmeti ndihmoi Emron! Apel tek institucionet vendore.

0
Sonte nga ora 19.00 ne Rane do te nderrmerret aksion i madh humanitare per te ndihmuar bashkeqytetarin tone 20 vjecare Emro Abazoviq. Ne aksion jane te kycur ekipet  e mjekeve, parokiereve dhe individeve  qe do te kryejne sherbime me karakter humanitare. Nga ekipi i organizatoreve ftojne te gjithe njerezit qe ti bashangjiten aksionit dhe te shpetojme jeten e Emros! Gjate dites se sotme pervec aktivisteve me kutija, aksione kane ndermarre edhe barkat dhe kishat katolike. Nje kontribut institucional ka dhene edhe kryetari i Prishtines Shpend Ahmeti, kurse nga institucionet vendore pritet te kontribuojne gjate dites se neserme.
Share.