Societe General përsëri shpallet banka më e mirë në Mal të Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Revista ndërkombëtare “Euromoney” përsëri e ka cilësuar Societe General si bankën më ët mirë në Mal të Zi. Kjo bankë çmimin Award Exellence e ka merituar edhe në vitin 2015.

Nga udhëheqësia e bankës kanë komentuar se meritat për këtë i kanë të punësuarit të cilët kanë qëndrim profesional dhe cilësor ndaj klientëve, ç’rast edhe iu falenderuan për kontributin e tyre.

Share.