SOCIALDEMOKRATËT ZGJEDHIN KRYETARIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kongresi i Partisë Socialdemokrate në të cilin do të zgjidhet kryetari i Partisë, fillon sot në Podgoricë. Për këtë funksion kanë kandiduar dy veta, kryetari aktual Ranko Krivokapiq dhe nënkryetari i partisë  Ivan Brajoviq. Kongresi do të miratojë raportin e punës, ndryshimet statutare dhe deklaratën programore. Në punën e tubimit më të lartë partiak  do të marrin pjesë 363  delegatë.

Share.