SOCIALDEMOKRATET E ULQINIT PERKRAHIN IVAN BRAJOVIQINN PER KRYETAR

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte eshte mbajtur Konventa komunale e Partise Socialdemokrate te Ulqinit ne te cilen eshte vendosur se per kryetare  te ardhshem te partise  do ta mbeshtesin kandidaturen e Ivan Brajoviqit.

Keshtu u tha ne kumtesen per opinion te keshillit komunal te Partise Socialdemokrate te Ulqinit, ne te cilen nder te tjera theksohet:

Ne konventen e sontme jane zgjedhur delegatet per Kongresin e VIII partiak dhe eshte verrtetuar lista e kandidateve per anetare te Keshillit qendrore nga Keshilli komunal i Ulqinit.

Ne baze te vullnetit te te gjithe pjesemarresve te Konventes, e posacerisht te kandidateve per Kongresin e VIII, kandidati Ivan Brajoviq e ka mbeshtetjen e plote te socialdemokrateve te Ulqinit sepse eshte personi i cili garanton maredhenjet e mira dhe stabilitet partiak, deklaroi kryetari i Keshillit komunal te SDP-se Ulqin Selim Resulbegoviq.

 

 

Share.