SINJALI DIGJITAL

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga dita e sotme, shikuesit të cilët sinjalin televiziv e marrin përmes antenës, në dispozicion do të kenë vetëm sinjalin digjital. Me kalim në sinjalin digjital shikuesit do të kenë fotografi dhe ton më cilësor, përmbajtje të ndryshme, por përftimet e shtetit janë të mëdha, sepse lirohet një pjesë e madhe e frekuencave, të cilat deri tani i ka shfrytëzuar televizioni, transmetojnë mediat publike të Malit të Zi.

Share.