Siguron 1.100 iftare duke mbetur anonim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Krajë dje ka filluar përgatitja e iftarëve ku do të përfshihen 1.100 persona. Organizator i këtij akcioni është Fondacioni humanitar ”Zemrat humane për Krajën” Iftaret janë siguruar nga një person i cili dëshiron të mbetet anonim,vendas i cili jeton dhe punon në mërgim.Dje është filluar me ndarjen e iftareve dhe do të vazhdohet për tre net radhazi. Ky gjest human është përshëndetur nga mbarë popullata kranjane,por edhe më gjërë.

Share.