Shtypi i lirë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shtypi i lirë nuk do të thotë edhe liria për të fyer , u ka thënë kryeministri turk Ahmet Davutogllu, gazetarëve në Ankara një ditë me vonë se sa e përditeshmja turke Xhumhurjet dhe disa faqe në internet kanë botuar karikaturën e profetiti Muhamed nga botimi special i revistës satirike franceze ,, CHARLIE EBDO,, . Ai , botimin e karikaturës së profetit Muahmed e ka karakterizuar si një provokim të madh.

Share.