SHTYHET VOTIMI PER TRE LIGJE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kuvendi I Malit te Zi ka shtyre votimin e tre ligjeve per shkak se per votim eshte e nevojshme shumica absolute e deputeteve. Ligjet qe u shtyne jane Ligji mbi proceset gjyqesore, ligji mbi simbolet shteterore dhe Diten e shtetesise, si dhe ligji mbi partneritetin jetesore te personave te gjinis se njejte. Poashtu gjate kesaj séance eshte kerrkuar qe te mbrohen deputetet te cilet javen e kaluar I ka denuar Keshilli Administrativ, per shkak te masave te caktuara ne seancat plenare te kuvendit vitin e kaluar dhe kete vit.

Share.