Shtyhet nënshkrimi i marrëveshjes për investimin 5 milionë eurosh

0

Sot në Komunën e Ulqinit ishte planifikuar nënshkrimi i marrëveshjes në mes Komunës së Ulqinit dhe kompanisë italiane e cila doli fituese në prokurimin publik për investimin 5 milionë eurosh në ndërtimin e rrjetit të kanalizimit në 4 lagjet e qytetit. Përfaëqsuesit e kompanisë dhe të Komunës u takuan por nënshkrimi i marrëvshjes, sipas kryetarit Loro Nrekiq, u shty për datën 11 shtator.

Share.