Shtyhet fillimi i sezonit të gjuetisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndërmarrja publike “Ulqini” lajmëron të gjithë gjuetarët dhe qytetarët, se në marrveshje me Organizatën turistike të Ulqinit, kanë marrë vendimin që për arsye të sezonit turistik  i cili është në vijim dhe që  të mos arrihet deri tek shqetësimi i turistëve apo rreziku i shpërthimit të zjarreve, hapja e sezonit te gjuetisë do te shtyhet deri në datën 02 shtator 2018.

Nga kjo ndërmarrje apelojnë tek të gjithë gjuetarët që të respektojnë dhe mirkuptojnë këtë vendim deri në hapjen e sezonit të gjuetisë, si dhe të sigurojnë lejet e gjuetisë për sezonin 2018/2019.

Share.