SHTETI KA RESPEKTUAR INTERPOLIN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zëdhënësi i Policisë së Sllovenisë për rajonin e Kranjit, Bojan Kos ka thënë për KTV-në se shteti i tij e ka respektuar një kërkesë të Interpol Serbia kur e ka arrestuar Haradinajn.

“Mund të konfirmoj se kemi arrestuar një shtetas të Kosovës, me një kërkesë të Interpol Serbia. Pas ndalimit ai është dërguar në gjykatë, dhe tash e tutje nuk është më në përgjegjësinë tonë”, ka thënë Kos.

Share.