Shtetasi serb është arrestuar për shkak se ka..

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjyqtarja e gjykatës për kundërvajtje në Budva, departamenti në Kotor, Jelena Stanishiq, sot e ka denuar ZH.A. (50), nga Serbia,  me 31 ditë burg për shkak se ka drejuar  automjetin  nën ndikimin e alkoolit në një përqendrim prej 2.21 g / kg në Kukoljina, Tivat.  

ZH.A. u dërgua  menjëherë që ta vuaj denimin, edhe  gjithashtu ati i është ndaluar të drejtojë automjetin e kategorisë” B “për 4 muaj në territorin e Malit të Zi,” tha nënkryetari dhe zëdhënësi i gjykatës, gjyqtari Marko Gjukanoviq.

Share.