“SHQIPËRIA E MADHE” QENDRON PAS KUMANOVËS

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eurodeputeti slloven dhe raportues për Maqedoninë në Parlamentin Europian, Ivo Vajgl në një intervistë për “Veçernji list” të Kroacisë, mes tjerash ka folur për situatën në Kumanovë dhe përgjithësisht politikën shqiptare. Vajgl konsideron se “shqiptarët tek të cilët është e vështirë të përcaktohet kush përfaqëson politikën autentike të shqiptarëve dhe strukturave shoqërore, kurse kur është e mundur të përqendrohet dhe zbulohet ideja, askush nuk dëshiron të flasë, por ajo është aty. Ideja e ‘Shqipërisë së Madhe’”. 

Share.