SHQIPERIA DESTINACION TERHEQES

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nje prej kompanive me te mira ne bote te turizmit elitar e ka vendosur Tiranen si pjese e intenerarit te saj e cila zbriti ne Rinas me aeroplanin amerikan. Pjese e grupit jane botues, gazetare industrialiste, pronare te medhej fermash nje ish kunder admiral i flotes dhe nje ish nen sekretar shteti.Kjo mund te jete nje ndjesi pozitive qe Shqiperia eshte destinacion i nje turizmi te tille. Faleminderimi per pritje i shkoi Bashkis se Tiranes, pastaj ndermarrjeve Mrizi, Uka Farm, Nova, Muzeu Onufri, Plaza Hotel, guidat etj. Sipas shume vleresimeve ky eshte nje bashkim forcash qe mund ta ktheje Shqiperine ne nje destinacion terheqes per grupe te tilla.

Share.