Shpërthen tubi i kolektorit te Ujerave te Zeza në Port Milenë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mbas nje video qe qarkulloi para disa oreve dhe qe arriti prane redaksise se TV Teuta nga nje grup qytetaresh dhe banoresh nga lagjia Kepi Gjeranave  Port Milena ,per nje fenomen aspakt te lakmueshme me derdhjen e ujerave te zeza ne gjirin e detit nga tubacionet te vjeteruara te vendosura qysh prej shume kohesh dhe te lena mbas dore nga pakujdesia e organeve kopetente lokale.

Mbas nje kerkese per prononcim nga vete banoret e kesaj zone por edhe nga peshkataret qe kane pare nga afer gjithe kete shperthim/rrjedhjeje te tubave ,nje nga deshmitaret na siguroi foto amatore nga telefoni.

Kujtojme se dite me pare edhe Kryetari I KK Aleksander Daboviq ka realizuar nje takim me qytetaret e kesaj lagjie per shqetesimin e krijuar nga vete banoret e Port Milenes.Ata diskutuan per problemin e kolektorit dhe shkarkuesit nen ujore te ujerave te zeza ne Port Milene,te cilet duhet te perdoren me intenzivisht,vecanerisht gjate muajve te veres ne menyre qe te mos ballafaqohemi me nje situate ku kjo zone shum terheqese turistike te pesoje prishjen e imazhit dhe pakenaqesine e banoreve dhe turisteve.

Artan Lika

Share.