Shpallet thirrja për dhënien me qira të tokës në Shas dhe Freskanjel

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria e Malit të Zi ka hapur thirjen publike për dhënien me qira të 195 hektarëve të tokës shtetërore në lokalitetet e Shasit dhe Freskanjelit, çka përbën deri tani sipërfaqen më të madhe të ofruar në këtë mënyrë. Dhënea me qira planifikohet në preiudhë 30 vjeçare. Deri tani Qeveria në këtë mënyrë ka dhënë sipërfaqe të tjera në qytete të ndryshme të Malit të Zi, por edhe në Ulqin, ku një pjesë janë marrë nga kompania Voli , po në Shas, si dhe për prodhimin e verës në Malin e Brisë.

Share.