SHOQATA E PRODHUESVE TË VAJIT TË ULLIRIT TË SHQIPERISË VIZITON ULQININ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nesër në Ulqin  për një vizitë zyrtare vjen një grup i organizuar nga Shoqata e prodhueseve të vajit të ullirit të Shqipërisë dhe përfaqësues të farmerëve në ullishtari.

Gjatë takimit ata do të kenë vizita dhe aktiviteteve që do të bëhen nën perkujdesjen e Shoqatës se ullishtarëve VALDANOSI dhe të Komunës së Ulqinit.

Share.