Shoqata e pensionistëve të Uqinit dhuroi 500 € për Mersihën dhe Adnanin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në mbledhjen e mbajtur më 26 maj, anëtarët e Shoqatës së Pensionistëve të Ulqinit, vendosën të dhurojnë 500 euro për trajtimin e Mersihës dhe Adnan Resulbegut,  vëlla dhe motër që vuajn nga paraliza cerebrale .

“Vendosëm që nga  fondi ynë të ndajmë mënjanë një pjesë të parave për këto dy fëmijë, dhe besoj se kemi bërë gjënë e duhur,” tha për TV Teuta kryetari  i shoqatës Millan Klikovac.

Share.