Shkrumohet nga zjarri restoranti në plazhin Aloha

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot pasdite  rreth ores  16.30 minuta ka  shpërthyer zjarr në  restorantin në  Aloha Beach i cili gjendet  në zonën e Plazhit të Madh, . Kryeshefi i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit, Saubih Mehmeti deklaroi për televizionin Teuta që menjëheërë pas paraqitjes së rastit  nga ana e  policit komunal Tino Rejzi I cili gjatë kontrollit të rregullt ka vërejtur zjarrin  që ka shpërthyer në objektin në fjalë, ekipi i zjarrëfikseve menjëherë  ka dal në terren por për fat të keq nuk kanë mundur të shpëtojnë objektin I cili është shkumuar I tëri.

Sipas kryeshefit Mehmeti  pronar i restorantit është Benhard Marleku .

Share.