SHKRELI: MUND TE PUNOHET EDHE ME SHUME

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne nje interviste per TV Teuta, deputeti i Partise Demokratike te Socialisteve Luigj Shkreli duke diskutuar mbi situaten e pergjithshme politike ne nivel shteteror dhe lokal, vleresoi se ne diten e votimit per heqjen e imunitetit te dy deputeteve te opozites, ai eshte  sulmuar pikerisht per arsye  se eshte shqiptare.  Shkreli poashtu shprehi habine qe vetem nje subject politik shqiptar ka reagur ne ngjarjet e shkurtit kurse subjektet tjera dhe OJQ-te nuk e kane pa te arsyeshme te reagojne edhe pse vazhdimisht ata e ngrisin zerin per cfaredo ceshtjeve tjera. Deputeti Shkreli ne pyetjen se sa eshte I kenaqur me funksionimin e pushtetit local, deklaroi se mund te behet edhe me teper,  por synimet duhet te jene te qarta.

Share.