Shkrela pjesmarrës në Komitetin për dimension civil dhe të sigurisë në Francë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përfaqësuesi i delegacionit të përhershëm të Kuvendit të Malit të Zi në Kuvendin parlamentar të NATO-s, Luigj Shkrela, ishte pjesmarrës në Komitetin për dimension civil dhe siguri të Republikës së Francës.

Qëllimi i vizitës së këtij komiteti paraqet dialogun parlamentar mbi prioritetet e çështjeve të jashtme dhe të mbrojtjes franceze, si dhe politikave të luftës kundër terorizmit dhe radikalizimit. Poashtu gjatë zhvillimit të punimeve dyditore janë realizuar edhe diskutime nga domenet politike, ekonomike dhe të sigurisë së vendit.

Share.