Shkollimi falas për nxënësit shëmbullor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjimnazi privat Drita për të dhjetin vit me rradhë hap dyert e veta për regjistrimin e nxënësve. Edhe këtë vit ka pasur shumë të interesuar të cilët dëshirojnë që katër vitet e ardhshme ti kalojnë pikërisht në këtë shkollë.
Si risi këtë vit është shkollimi falas për nxënësit shembullor të shkollave fillore.
Sipas drejtorit ofrohen kushte siç thot ai të mira.
Drejtori i gjimnazit Drita shprehet i kënaqur me suksesin e arritur të nxënësve të cilët kanë dalur nga kjo shkollë. Shumica e tyre kanë vazhduar studimet në universitetet e ndryshme në vend dhe rajon.

Share.