SHKA “Zana e Ulqinit” shkëlqeu në Gjermani

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lidhja e Asosiacioneve Malazeze në Gjermani organizoni manifestim kulturoro artistik në qytetin Schwabish Gmund. Pjesë e këtij manifestimi ishte edhe ShKA “Zana  e Ulqinit” të cilët u prezantuan me vallen e peshkatarit dhe me  kolazhe të këngëve ppopullore. Dalja e tyre në skenë ngjalli shume entuziazëm dhe mori duartrokitjet e merituara të publikut.

Interpretimi live nga orkestra e kësaj shoqate si dhe paraqitja në nivel e vallëtareve, bëri që ato të dallohen nga të tjerët, duke hapur rrugë kështu edhe për pjesmarrje të tjera në manifestime të ndryshme të cilat do të organizohen në diasporë.

Share.