SHKA “Zana e Ulqinit” shkëlqen në Elbasan

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata kulturore artistike “Zana e Ulqinit” mori pjesë në Elbasan në manifestimin “Dita e verës”. Ato për publikun janë paraqitur me vallen tradicionale të peshkatarëve dhe kanë fituar simpatitë e shikuesve të cilët ishin të pranishëm në numër të madh. Të ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e re” Gentian Dasharami dhe Gjylasfie Pulti folën për eksperencën e fituar dhe përshtypjet e tyre për manifestimin. Pjesëmarrësit tjerë ishin nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia etj dhe u prezantuan me vallet e vendeve të veta.

Ato poashtu shtuan që janë duke u përgaditur dhe për manifestime tjera.

Share.