Shfaqja “Sy n’ sy” u mirëprit shumë mirë nga publiku vendas

0

Shfaqja teatrale Sy n’sy , mblodhi edhe kësaj radhe dashamirët e teatrit  në Qendrën për Kulturë në Ulqin. Edhe pse hyrja ishte me pagesë  prej 2 euro, numri i të pranishmëve ishte i kënaqshëm, ku nuk munguan të qeshurat me ndodhitë aktuale në vendin tone, si shitja e Pyllit te Pishave dhe veshtirësitë tjera nëpër të cilin po kalon qyteti ynë dita ditës. Skenës nuk i munguan edhe tingujt e muzikës të cilat u luajtën nga Edon Ceka.

Shfaqja n’përgjithësi i preku hallet e qytetarëve te Ulqinit , duke mos i lënë anash edhe shprehitë e këëqija që i kanë njerëzit duke e pergojuar njeri tjetrin.

Gjatë gjithë kohës kamera jonëishte e pranishme në këtë shfaqje, për të mbështetur të rinjtë për prurje të reja në skenën tonë teatrale e cila u ringjall sado pak nga këta artistë të rinj .

Share.