SHF “Marshall Tito” neser organizon pazarin e Vitit te Ri me karakter humanitare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Te nderuar miq,
neser me 23.12.2017 ,nga ora 09:00 deri 11:00 ne ambientet e shkolles ” Marshall Tito” do te mbahet bazari dhe ekspozita e Vitit te Ri me punimet e nxënësve,  nen udheheqjen e arsimtares se artit Mersiha Resulbegovic Mavric.

Lusim prinderit, femijet dhe dashamiret te marrin pjese.

Te ardhurat nga bazari jane te dedikuara aksionit humanitar qe do te organizohet me rastin e festave te fundvitit.
Ju mirepresim!

Share.