Shënohet Dita e Ulqinit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne ambientin e Komunës se Ulqinit u shenua dita e Ulqinit , zyrtarisht e njohur si Festa e Komunës së Ulqinit  aty moren pjese personalitete te njohura te qytetit tone .

Hapja u be me  antonimin e Himnit  Shtetëror , si dhe u mbajte nji minut heshtje per Viktimat e Covid 19  .

Fjalen e hapëse e mbajti Kryetari I kuvendit  z.Haxhi Suljemani  , ku shprehi dhimbjen e tij për Viktimat e Covid 19, si dhe humbjen financiare qe pesoi qyteti nga Izolimi për shkak të pandemis.

 Pastaj Radhen e pati edhe Kryetari ri I Komunes se Ulqinit Aleksander Dabovic.

Mesazhe Urime K.Ulqinit ka pranuar edhe nga qytetet tjera te  Malit te Zi.

Poashtu Video mesazhe urimit kane pranuar ede nga vendi fqinj si nga Shqiperia dhe Kosova

Festa e Komunës është e shtuna e parë e muajit të prilit e cila simbolizon: përfundimin e mbledhjes së ullinjeve , daljen e detarëve në det, fillimin e sezonit turistik

Share.