Shënohet dita e trashëgimisë evropiane në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qendra për Kulturë me bashkepunim me muzeun e Ulqinit  kanë shenuar Ditët Evropiane të Trashëgimisë duke paraqitur natyrën përmes fotografive, krijimtarinë e pikturës dhe arkitekturës në galerinë e Arteve të Muzeut të Ulqinit – Kulla e Balshave.

Aty u paraqiten punimet e artisteve lokal te qytetit tone.

Ne këtë vitë tema ka qenë ‘Te gjithe të përfshirë’ sipas kerkesës nga Bashkimi Evropian , ku ka per qellim te valirizohet krijimtaria si trashëgimi kulturore .

Prezantimi i kspozitës do të qendroj i hapur deri më datën 07. 10. 2021 në ora 18:00.

Shënohet dita e trashëgimisë evropiane në Ulqin

Share.