SHËNOHET 45 – VJETORI I BESËLIDHJES SË MALËSISË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me rastin e 45 vjetorit të Besëlidhjes së Malësisë, SHKA “Rapsha” –Drume – Hot Malësi e Madhe, organizon Akademi Shkencore dhe mbrëmje artistike,- njofton portali malesia.org.

Para 45 vjetëve në  Tuz u mbajt Kuvendi I madh I quajtur Besëlidhja e Malësisë, në të cilën kanë marrë pjesë përfaqësues nga të gjitha trevat shqiptare në Malin e Zi.Referatin kryesor e mbajti I nderuari Profesor Gjergj Gjokaj,njeri ndër personalitetet më të respektuara  shuarjen e hakmarrjes.

Share.