Shembull në ballkan

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Marrëdhëniet e mira midis Kosovës dhe Malit të Zi janë një shembull i mirë për ballkanin e trazuar, ka deklaruar mediave Kosovare ambasadori i Malit të Zi në Prishtinë Radovan Milaniq në prag të vizitës së zëvendës kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi. Bisedimet midis Podgoricës dhe Prishtinës janë një rast i mirë që të arrihet marrëveshja edhe mbi definimin e demorkacionit të kufirit midis dy vendeve ka thënë Milaniq.

Share.