Shëmbet dheu në rrugën drejt Pinjeshit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rreth orës 11:15 në rrugën e Kosovës ka rrëshqitur një sasi e madhe e dheut dhe paraqet një rrezik për shtëpitë në afërsi, por për fat të mirë sipas informacioneve të personave të cilët kanë ndodhur në moment në këtë zonë nuk ka pasur viktima. Një person ka kaluar me  lëndime të lehta,  kurse janë dëmtuar dy makina.Saubih Mehmeti, kryeshef i Shërbimit të Mbrojtjes dhe Shpëtimit për Televizionin Teuta thotë që priten ekspert të cilët do të hulumtojnë se si erdhi deri tek kjo fatkeqësi.

Rruga e Kosovës do të jetë e mbyllur deri sa të hulumtohet e gjithë ngjarja dhe të pastrohet dheut.

Share.