Sezoni sportiv dimëror(video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sezoni sportiv dimëror është hapur në ndërmarrjen turistike hoteliere Riviera e Ulqinit me ardhjen e klubit fudbollistik Vllaznia të Shkodrës. Drejtori i sektorit të shitjes në këtë ndërmarrje Isat Dragovoja paralajmëron ardhjen e ekipeve sportive nga Kosova , Shqipëria , Bosnje Hercegovina dhe Mali i Zi për të zhvilluar përgatitjet dimërore. Dragovoja shpreson se ky sezon dimëror do të zgjasë deri në fund të marsit edhe do të jetë më i suksesshëm se sa vitin e kaluar.

Share.