SERBIA E MALI I ZI SË BASHKU NË BE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nënkryetari I pare dhe shef I diplomacisë serbe, Ivica Daçiq ka vlerësuar për të përditshmen Pobjeda, se raportet midis Serbisë e Malit të Zi janë dukshëm më të përmirësuar se san ë periudhën e kaluar.
“Mendoj se miqësisht dhe në mënyrë transparente duhet biseduar mbi të gjitha çështjet , duke I zgjidhur dhe duke qenë praktikë në këtë drejtim”,- ka thënë Daçiq.Normalisht, një ditë do të dëshironim të jemi bashkë në Bashkimin evropian.

Share.