Së shpejti do të marret një vendim mbi zgjedhjen e Drejtorit Ekzekutiv të Aeroportit të Malit të Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shumica e kandidatëve në konkurs për pozicionin e Drejtorit Ekzekutiv të Aeroportit të Malit të Zi kanë një përvojë të lakmueshme në trafikun ajror, ekonominë dhe menaxhimin, njoftoi kompania. Ky është vlerësimi i Komisionit të formuar nga Bordi i Drejtorëve të Aeroportit të Malit të Zi, puna e të cilit në periudhën e mëparshme ishte të vlerësonte nëse ishin përmbushur të gjitha kërkesat zyrtare ligjore të kërkuara nga kandidati. Sipas njoftimit të ACG, njoftimi për zgjedhjen e drejtorit ekzekutiv ngjalli interes të madh, kështu që aplikuan një numër i madh i kandidatëve nga vendi dhe jashtë vendit. “Me atë rast, Bordi i Drejtorëve të AMZ shprehu kënaqësinë, pasi ky është një aktivitet specifik. Të hënën, Komisioni do të zhvillojë një intervistë me kandidatët e përzgjedhur në listë, pas së cilës së shpejti do të marrë një vendim mbi zgjedhjen e Drejtorit Ekzekutiv të Aeroportit të Malit të Zi. “thuhet në njoftim.

Share.