Së shpejti arkivi qëndrorë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Formimi i arkivit qendrore te Komunes se Ulqinit eshte njera nga prioritetet e komunes ne periudhen e ardhshme. Ne krye te grupit per formimin e arkivit eshte nënkryetari i komunes se Ulqinit Safet Beci. Qellimi i punes se ketije grupi eshte qe dokumentet te cilat ne vite ishin te shpërndara neper zyrat dhe korridoret e komunes , te grumbullohen dhe skenohen , keshtu qe me nje lehtesi te gjitha te gjenden ne nje vend .

Share.