“Së bashku mundemi të shpëtojmë miliona jetë “

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në Gjimnazin Publik ” Vëllazërim Bashkimi” është bërë prezantimi i projektit ” “Së bashku mundemi të shpetojmë miliona jetë ” nga përfaqësuesit e policisë si dhe nga përfaqesuesit e ” Shoqates per siguri në komunikacion ” .

Qëllimi i organizimit të këtij aksioni sipas kryetarit të “Shoqatës për siguri në Komunikacion të Malit te Zi – Ulqin ” Jozo Briskoviq ,  ështe ndërgjegjësimi i të rinjëve të Ulqinit mbi rrezikun e përdorimit të lëndëve narkotike dhe mos respektimit të regullave të komunikacionit . Ky aksion do të vazhdoje gjatë diteve në vijim edhe në shkollat e tjera në Komunën e Ulqinit.

Share.