Sami Flamuri pjesëmarrës në Përputhen +40

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sami Flamuri  është pjesëmarrësi i vetëm nga Ulqini, Mali i Zi në emisionin Përputhen + 40. Në këtë emision protagonistët njihen me njëri tjetrin, por edhe trajtojnë tema nga jeta e përditshme dhe problemet të cilat na rrethojnë. Flamuri në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” në Tv Teuta foli për eksperincën e vet në këtë emision dhe thotë që njohja me persona të tjerë e pasuron edhe më tepër, sepse kështu ka mundësi të njihet me kultura të vendeve tjera shqipfolëse. Ai fton edhe bashkëqytetarët e vet, por jo vetëm të paraqiten dhe të provojnë fatin e njohjes me dashurinë e jetës.

Share.