Sami Flamuri: Besoj që shumë shpejt do të dal nga karantina

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë emisionit të mëngjesit “Ditë e Re” kemi folur me Sami Flamurin i cili gjindet në karantinë në Podgoricë, ku për shikuesit e televizionit Teuta sqaron se si e kalon kohën në karantinë. Ai tregon që me leximin e librave dhe komunikim me të afërmit koha kalon më shpejtë. Beson që së shpejti do të dalë nga karantina dhe kohën do ta kaloj me nënën e vet.

Share.